Афериста Сольвара «розвели» на мільйон його підлеглі

Тривалий час нардепа Руслана Сольвара, відомого реалізацією низки гучних афер (https://ukrpost.biz/ryslan-solvar-pyt-millionera-a/), ошукувала його ж довірена особа.

Через власну легковажність «найбідніший» парламентар щомісяця втрачав близько $100 000, що виділялись ним на вирішення проблем та питань, які начебто потребували розв’язання, а насправді були штучно створеними та вигаданими приводами.

Того, хто «вагонами» заробляє на державі та українцях, тривалий час за примітивними схемами «розводив» підлеглий. Він зі сторонніх номерів надсилав депутату повідомлення з погрозами, організовував провокативні заходи та шантажував Сольвара, змушуючи останнього платити.

Таким чином помічник нардепа Павло В.. збагатився майже на мільйон доларів, і можна було б сказати, що це той самий випадок, коли учень перевершив вчителя, але Сольвару доповіли, і працівники його особистої служби безпеки повернули гроші господарю.

Майже одночасно у політика з’явився новенький «Maybach» на якому він полюбляв катати молодих дівчат, та коштовний годинник вартістю $60 000, про що замовчується в декларації! А трохи згодом тих, хто забезпечував стягнення вкрадених коштів, замість вдячності, звільнили без виплати заборгованості по заробітній платі. Іншими словами депутат кинув людей, які йому допомогли зловити шахрая та забрати вкрадене!

До речі, таке свавільне ставлення до робітників є сталою традицією у компаніях Сольвара, звідки людей виштовхують без копійки та ще й залякують фізичною розправою у разі висування ними вимог.

Так, люди залишаються без чесно відпрацьованого тоді, як Сольвар відмиває сотні мільйонів на будівництві храмів Московського патріархату, на махінаціях з вантажними залізничними перевезеннями та ін.

Правду кажуть – чим багатше, тим жадібніше!

І хоча, Руслан Сольвар входить до рейтингу найбідніших депутатів парламенту, активісти-розслідувачі громадського руху «СТОП Корупція» виявили у колишнього регіонала та екс-БППшника нелегальний стан у розмірі 50 млн дол., який складається з корупційною частки в більшості вагомих бізнесів транспортних перевезень і приносить йому понад 2 млн дол. рентного доходу щорічно. https://infokava.com/uk/47304-ruslan-solvar-5-faktov-korrupcii.html

Разом з тим, цікаво, що тільки на його 81-річну матір було зареєстровано столичної нерухомості на 36 мільйонів. https://polygraf.net/551-mama-uchitelnica-narodnogo-deputata-bez-zhilja-skupila-kievskoj-nedvizhimosti-na-36-millionov

А у селі Рожівка Броварського району Київської області нардеп має два будиночки.

Інсайдер у наступному випуску надасть матеріали про статки, оборутки та ще багато відео та фото інформації про скандального депутата Руслана Сольвара.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *