На Донбасі за тиждень наші хлопці розмінували більше ніж 70 гектарів території

Впродовж минулого тижня підрозділи ГУ ДСНС України у Донецькій та Луганській областях зі складу Об’єднаних сил залучались до піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у на території контрольних пунктів в’їзду-виїзду. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Піротехнічними підрозділами обстежувалися території, забруднені вибухонебезпечними предметами, серед яких Донецька фільтрувальна станція (с. Крута Балка), район підземного газопроводу високого тиску у Маріуполі, на території, прилеглій до мережі водопостачання н.п. Нижня Вільхова, шламонакопичувачах в населених пунктах Торецьк і Новгородське та на кладовищах Донецької та Луганської областей.

В ході робіт було обстежено 73,6 га території та виявлено 18 вибухонебезпечних предметів.

Окрім того, продовжуються аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків у містах Мар’їнка та Красногорівка, де співробітники ДСНС повністю відновили п’ять житлових будинків.

Нагадаємо, у грудні минулого року народні депутати 242 голосами прийняли законопроект №9080-1 про протимінну діяльность в Україні.

22 січня президент України Петро Порошенко підписав закон про розмінування Донбасу, який набув чинності 25 січня.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *